Curasept Parodontaal Gel 0,5% chx

€ 8,49*

Productnummer: ADS350
Curasept Parodontaal Gel 0,5% chx
De gel is geschikt voor kortdurend, intensief gebruik tot 14 dagen en is zorgvuldig samengesteld op basis van 0.50% chloorhexidine (CHX) en het innovatieve en gepatenteerde Anti Discoloration System (ADS).
Curasept ADS 350 Gum Gel 0.50% CHX is een grondig reinigende gelpasta voor de dagelijkse verzorging van tandvlees en kunstgebitten en de wekelijkse verzorging van bijvoorbeeld implantaten en parodontitis (tandvleesontsteking). Anti Discoloration System (ADS). Dit systeem vermindert het ontstaan van vlekken en smaakverlies door de twee chemische reacties die leiden tot pigmentatie (verkleuringen) af te remmen, zonder hierbij de anti-plak werking in de weg te zitten. Bovendien geniet u dankzij de afwezigheid van alcohol van een irritatievrije poetsbeurt zonder branderig gevoel na afloop.

Inhoud: 30ml 

Gebruik 
Gebruik 7-14 dagen; wanneer gebruik voor langere tijd nodig is, vraag dan uw tandarts of mondhygiënist om advies. Niet inslikken. Bewaren op een koele, donkere plaats, buiten het bereik van kinderen.

Ingrediënten
Aqua, Propylene Glycol, Xylito, Hydroxyethyl Cellulose, Chlorhexidine Digluconate, Ascorbic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Metabisulfite, Aroma, Methylparaben
Productsoort: Gel

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.