Curasept mondspoeling Perio 0,12% chx + HA

€ 11,99*

Op dit moment niet op voorraad

Productnummer: ADS-212-HA
Curasept mondspoeling Perio 0,12% chx + HA
Mondspoeling 0.12% CHX is een vernieuwde en effectieve spoeling voor gebruik tot 30 dagen op basis van 0.12% chloorhexidine en het gepatenteerde Anti Discoloration System (ADS. Bevat hyaluronzuur (HA) en de innovatieve co-polymer polyvinylpyrrolidone-vinyl (PVP-VA) wat het tandvlees mondslijmvlies beschermt.
Deze ADS Perio Mondspoeling van Curasept wordt geadviseerd te gebruiken bij parodontale behandelingen en -plastische chirurgie alsmede voor de bevordering van de algehele mondhygiëne en bij wondgenezing na irritaties. Het Anti Discoloration System (ADS) systeem vermindert het ontstaan van vlekken en smaakverlies door de twee chemische reacties die leiden tot pigmentatie (verkleuringen) af te remmen, zonder hierbij de anti-plaque werking in de weg te zitten. Daarbij is deze mondspoeling voorzien van hyaluronzuur (HA) en de innovatieve co-polymer polyvinylpyrrolidone-vinyl (PVP-VA). Deze twee ingrediënten zorgen er samen voor dat er een beschermend laagje wordt aangebracht op het tandvlees en mondslijmvlies. Dit laagje ondersteunt het weefselregeneratieproces en helpt bij ontstekingsreacties. 

Medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Inhoud: 200 ml 

Gebruik 
Spoel de mond gedurende minimaal 1 minuut met 10ml (eetlepel) onverdund product na de normale mondhygiëne. Aanbevolen wordt na gebruik gedurende 30 minuten niet te eten of te drinken of opnieuw de mond te spoelen. Gedurende 30 dagen gebruiken; mocht het nodig zijn het gebruik voort te zetten, overleg dan met uw tandarts of mondhygiënist. 

Waarschuwing 
Niet doorslikken. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele, donkere plek. Bevat natriumbisulfiet. 

Ingrediënten 
Purified Water, Xylitol, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, PVP/VA Copolymer, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Chlorhexidine Digluconate (0.12%), Sodium Benzoate, Aroma, Poloxamer 407, Sodium Metabisulfite, Citric Acid, C.I. 42090, C.I. 17200.
Productsoort: Mondspoeling

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.