Emdee logo

Nuud, anti-odorant

Nuud is een anti-odorant die op magische wijze 3 tot 7 dagen effectief is.

Frisse oksels: fris als een ijsberen tuinfeestje. Dat betekent fris zonder aluminium, parabenen, petrochemische rommel of andere nare ingrediënten. Ook geen zout trouwens of goedkoop parfum. Geen drijfgassen of spuitbussen en Nuud zit in een bioplastic tube van suikerriet.

Hoe werkt nuud?
De crème verstopt je poriën niet en verhult ook niks. Sterker nog, Nuud is 100% geurloos, en pakt de oorzaak van zweetlucht aan; bacteriën. Omdat Nuud super geconcentreerd is heb je slechts een zeer kleine hoeveelheid nodig, ongeveer ter grootte van een erwt: Dit houdt je oksels iedere keer meerdere dagen fris. Met Nuud kun je trouwens gewoon douchen, werken, actief zijn en sporten zonder dat het zijn werking verliest.

Consumedix B.V.

De distributie van Nuud in Nederland wordt verzorgd door Consumedix B.V.. Consumedix levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.


Neem voor inhoudelijke vragen over Nuud
contact op via sales@consumedix.com of 088-606 3800.


Lees meer over Consumedix B.V.