Emdee logo

Rasura 

Rasura® brengt in samenwerking met Hans Baier uit Duitsland diverse exclusieve scheerartikelen van hoogwaardige kwaliteit. 
We bieden verschillende haarkwaliteiten, verschillende penseelgroottes en handvatten gemaakt van eenvoudige kunststof tot natuurlijke hoorn. De scheerkwasten, scheermessen, standaards, zepen en vele accessoires van Hans Baier bieden een compleet pakket op het gebied van scheren.

Rasura® scheerkwasten zijn beschikbaar met dassenhaar en hoogwaardig synthetisch haar. De scheerkwasten met dassenhaar zijn de Rasura Silverspitz en de Rasura Graudas. Ze worden op traditionele wijze met de hand vervaardigd met haren afkomstig uit Azië. De betreffende gebieden worden door de overheid gecontroleerd op fauna beheer.

Consumedix B.V.

De distributie van Rasura® in Nederland wordt verzorgd door Consumedix B.V.. Consumedix levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.


Neem voor inhoudelijke vragen over Rasura® contact op via sales@consumedix.com of 088-606 3800.


Lees meer over Consumedix B.V.