RASURA Scheerkwast Silverspits Hoorn

€ 46,50

Productnummer: 80823
RASURA Scheerkwast Silverspits Hoorn
Rasura Silverspitz scheerkwasten zijn gemaakt van de meest exclusieve vorm van dassenhaar, afkomstig van de nek of rug. De haartjes zijn zacht, soepel en licht. Scheerkwasten van dassenhaar zijn 100% natuurlijk, voelen prettig aan en absorberen het water snel waardoor veel en vol schuim geproduceerd wordt. De fabrikant maakt gebruik van kwalitatieve leveranciers die goedgekeurd zijn door de regering waar gecontroleerd word op de leefomstandigheden van de dassen. 

Rasura heeft in samenwerking met Hans Baier diverse exclusieve scheerartikelen van hoogwaardige kwaliteit op de markt gebracht. Deze scheerkwastenfabriek, die inmiddels bijna het 100 jarig jubileum viert, staat bekend om de productie van hoogwaardige handgemaakte scheerkwasten zonder het haar te bleken of te knippen. Rasura biedt kwasten van verschillende haarkwaliteiten, verschillende kwastgroottes en handvaten gemaakt van kunststof en natuurlijke hoorn. De scheerkwasten, scheermessen, kwastenhouders, zepen en vele accessoires vormen een compleet scheerpakket voor de hedendaagse man. 

Gebruik 
Om de scheerzeep in te schuimen, bevochtigt u de scheerkwast met lauw water. Breng vervolgens de zeep in een ronddraaiende beweging in de scheerkwast. Breng het scheerschuim royaal aan op de huid met de scheerkwast. Inzepen met veel druk is overbodig. Rasura scheerkwasten na gebruik goed uitspoelen en altijd op de kop laten uitlekken.
Productsoort: Scheerkwasten

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.