RASURA scheerzeep Sandelwood navulling

€ 7,99*

Productnummer: 81051
RASURA scheerzeep Sandelwood navulling
Rasura Scheerzeep Sandelwood navulling. De heerlijk geurende Sandelwood scheerzeep verzorgt, hydrateert en is licht geparfumeerd. De rijke volle verfrissende scheerzeep bevat de warme kruidige geur van Sandelwood. 

Rasura biedt twee varianten scheerzepen, namelijk Sensitive en Sandelwood. De Sensitive variant verzorgt, hydrateert en bevat Menthol, Eucalyptus en Aloë Vera. De zepen zijn zowel in een kant en-klaar scheerblik als in een navulverpakking verkrijgbaar. 

Inhoud: 70 gram. 

Rasura heeft in samenwerking met Hans Baier diverse exclusieve scheerartikelen van hoogwaardige kwaliteit op de markt gebracht. Deze scheerkwastenfabriek, die inmiddels bijna het 100 jarig jubileum viert, staat bekend om de productie van hoogwaardige handgemaakte scheerkwasten zonder het haar te bleken of te knippen. Rasura biedt kwasten van verschillende haarkwaliteiten, verschillende kwastgroottes en handvaten gemaakt van kunststof en natuurlijke hoorn. De scheerkwasten, scheermessen, kwastenhouders, zepen en vele accessoires vormen een compleet scheerpakket voor de hedendaagse man.
Productsoort: Scheerzeep

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.