Products of As i Am

As i Am

Haarproducten van As i Am zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen met natuurlijk krullend haar en voorzien van de beste organische ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Alle producten van As i Am zijn CG methode vriendelijk en bevatten dus geen sulfaten, siliconen, minerale oliën en andere chemische ingrediënten.

As i Am Haarproducten
Bij CGproducten.nl hebben we geen enkel merk in het assortiment waarbij er zoveel product onderzoek is gedaan en waarbij zoveel getest is. De haarproducten van As i Am worden ontwikkeld door Dr. Syed. Een absolute grootheid in zijn vak met publicaties in gerenommeerde vakliteratuur. Met het merk As i Am heeft hij samen met een groot team specialisten producten ontwikkeld op basis van de beste organische ingrediënten.

Sinds het ontstaan van As i Am ligt de focus op het ontwikkelen van producten die op een optimaal resultaat geven voor zowel de natuurlijke krullen als de hoofdhuid. Voor diegene die al bekend is met de CG methode weten dat een gezonde hoofdhuid de basis is voor natuurlijke krullen. Vanuit diezelfde overtuiging worden de haarproducten van As i Am ontwikkeld.
Bij CGproducten.nl hebben we het assortiment van As i Am zorgvuldig samengesteld. Het assortiment is mede tot stand gekomen op basis van vragen van onze vaste klanten. We hebben gekozen voor As i Am shampoo, verschillende conditioners en een co-wash. Voor het beste resultaat adviseren we om de verschillende producten van As i Am te combineren. Naast de unieke werking en bewezen resultaten kies je met As i Am ook voor een heerlijke geur!
Ben jij al bekend met de CG Methode?
Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën. Ook de haarproducten van As i Am zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt,  en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode.
Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze travel-size producten.
Filter
As i Am
As I Am Coconut CoWash 454 gr

Varianten van € 7,95
€ 12,50
As i Am
As I Am Curl Clarity Shampoo

€ 13,50
As i Am
As i Am Dry & Itchy Olive & Tea Tree Oil Conditioner

€ 11,95
As i Am
As I Am Dry & Itchy Olive & Tea Tree Oil CoWash

€ 13,50
As i Am
As I Am Hydration Elation

€ 17,95
As i Am
As I Am JBCO Conditioner

€ 13,95
As i Am
As i Am JBCO CoWash

€ 12,95
As i Am
As I Am JBCO Leave-In Conditioner

€ 12,95
As i Am
As i Am JBCO Moisturizing Masque

€ 16,95
As i Am
As I Am JBCO Shampoo

€ 13,95
As i Am
As I Am Leave-In Conditioner

€ 12,50
As i Am
As I Am Long & Luxe GroYoghurt Leave-in Conditioner

€ 11,95
As i Am
As I Am So Much Moisture Hydration Lotion

€ 12,05