Barber Pro Warming Eye Mask

€ 12,95*

Productnummer: BP-36981
Barber Pro Warming Eye Mask
Verwarmende oogmaskers zijn het antwoord op vermoeide of gespannen ogen. Deze heerlijk verwarmende behandeling kalmeert het gebied rond de ogen om te helpen ontspannen en resetten. 

  • Makkelijk te gebruiken 
  • Comfortabel 
  • Geweldig voor reizen/slapen 
  • Zelf verwarming 

Of je nu urenlang naar een scherm hebt gestaard of een kort nachtje hebt gehad, deze 20 minuten durende behandeling helpt om stress en spanning te verlichten. Dit zelfverwarmende masker,  geparfumeerd met kamille, geeft een heerlijk ontspannen warmte af, terwijl jij achterover leunt. Ideaal voor het slapengaan. 

De maskers zijn gemakkelijk te gebruiken - plaats ze gewoon over je ogen met de comfortabele oorlussen om ze op hun plaats te houden. Geniet 20 minuten van intensieve warmte, terwijl jij heerlijk kunt ontspannen. 

Deze doos bevat 5 individueel verpakte maskers. 

Hoe te gebruiken: 
1 - Vouw het masker open en trek de twee oorlussen in het midden voorzichtig uit elkaar. 
2 - Open de oorlussen van het masker. 
3 - Haak de oorlussen over uw oren en plaats het masker over de ogen. 
4 - Ontspan en geniet van 20 minuten zachte warmte over de ogen. 

Advies: Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met geïrriteerde huid. Niet gebruiken op wonden of beschadigde huid. Niet gebruiken bij contactlenzen. In geval van direct oogcontact met een van de ingrediënten in het oogmasker, spoel dan grondig met water. Buiten bereik van kinderen houden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.