Products of Curly Ellie

Curly Ellie voor een perfect resultaat

De haarproducten van Curly Ellie zijn geïnspireerd op de natuurlijke wereld en combineert verse en pure ingrediënten zonder sulfaten, synthetische geuren of siliconen om delicaat, droog en beschadigd haar te reinigen, verzorgen, voeden en repareren. Precies wat jij nodig hebt voor stralende krullen.
De producten van Curly Ellie zijn geschikt voor een gevoelige hoofdhuid, droge - en beschadigde krullen en kroeshaar.

Kwaliteitsproducten van Curly Ellie

"Oorspronkelijk ontwikkeld om de gevoelige huid, allergieën en eczeem van mijn dochter Ellie te kalmeren”. Zoals meer merken uit ons assortiment is ook Curly Ellie ontwikkeld vanuit een zoektocht naar de juiste haarproducten voor kwetsbaar krullend haar. Zaina O’Halloran, CEO van Curly Ellie, kon de juist haarproducten voor haar dochter Ellie niet vinden. En besloot om zelf te ontwikkelen. 
Bij de ontwikkeling van de juiste producten staan kwaliteit en het gebruik van veganistische ingrediënten hoog in het vaandel. Ellie’s liefde voor dieren heeft ervoor gezorgd dat alle producten van Curly Ellie vrij zijn van dierlijke ingrediënten. Ook zijn de producten niet op dieren getest. Verder zijn alle producten vrij van gluten, SLS, SLES, zuivel, pinda, tarwe, siliconen, parabenen en minerale oliën. Daarom zijn producten van Curly Ellie zeer geschikt om te gebruiken voor een gevoelige - en kwetsbare hoofdhuid. 
Het Curly Ellie assortiment is oorspronkelijk ontwikkeld voor baby's en kinderen en heeft een cultstatus ontwikkeld bij volwassenen die een zacht, effectief haarverzorgingsmerk zoeken voor droog -, beschadigd -, krullend haar en kroeshaar. Dit effect wordt bereikt door het toepassen van uitzonderlijke en ecologische producten als Aloë vera, Abyssinian olie, sheabutter en amandelolie.

Award winnende producten van Curly Ellie

Deze collectie van Curly Ellie is meerdere keren onderscheiden met verschillende toonaangevende Awards. De meest vriendelijke producten zijn uitermate geschikt voor mensen die droge en pluizige krullen hebben, last van jeukende hoofdhuid, roos, schilfers, eczeem of allergieën hebben. Ook als je compleet Eco wilt zit je bij Curly Ellie aan het goede adres. 
Eerst proberen? Uitgezonderd de Styling Serum kun je de rest in mini verpakking krijgen. Styling Serum heeft minder inhoud maar dit komt doordat je hier maar heel weinig van hoeft te gebruiken. Het assortiment Curly Ellie producten is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende conditioners en shampoos. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 
Lees meer over de CG Methode en bepaal je haareigenschappen. En bekijk ook ons ruime aanbod van merken als Alikay NaturalsShea MoistureTaliah Waajid en Treluxe.
Filter
Curly Ellie
Curly Ellie Conditioner

€ 18,95
Curly Ellie
Curly Ellie Conditioner, Travel Size

€ 7,99
Curly Ellie
Curly Ellie Detangling Spray

€ 19,95
Curly Ellie
Curly Ellie Detangling Spray, Travel Size

€ 14,95
Curly Ellie
Curly Ellie Intense Hair Oil

€ 24,95
Curly Ellie
Curly Ellie Intense Hard Hold Gel

€ 21,95
Curly Ellie
Curly Ellie Intense Hydrating Shampoo

€ 24,95
Curly Ellie
Curly Ellie Intense Indulgent Conditioner

€ 24,95
Curly Ellie
Curly Ellie Intense Leave in Conditioner

€ 24,95
Curly Ellie
Curly Ellie Intensive Treatment Mask

€ 24,00
Curly Ellie
Curly Ellie Intensive Treatment Mask - Travel Size

€ 7,99
Curly Ellie
Curly Ellie Leave-in Conditioner

€ 18,95
Curly Ellie
Curly Ellie Leave-in Conditioner, Travel Size

€ 7,99
Curly Ellie
Curly Ellie Natural Hold Hair Gel

€ 21,95
Curly Ellie
Curly Ellie Natural Hold Hair Gel - Travel Size

€ 8,95
Curly Ellie
Curly Ellie Shampoo

€ 18,95
Curly Ellie
Curly Ellie Shampoo, Travel Size

€ 7,99
Curly Ellie
Curly Ellie Styling Serum

€ 21,95
Curly Ellie
Curly Ellie Styling Serum - Travel Size

€ 14,95