Products of Ecoslay

Ecoslay

Ecoslay is een jong merk, opgericht in 2015 en sindsdien flink gegroeid. Ondanks die flinke groei van Ecoslay worden de producten nog steeds ontwikkeld aan de keukentafel van oprichtster Adria. En worden alle bestellingen vanuit haar huis verstuurd. 
Duidelijk is dat de mensen achter Ecoslay een passie hebben voor haarverzorging. Die passie gebruiken ze om met Ecoslay eerlijke producten op de markt te brengen. Producten die uitsluitend biologische ingrediënten bevatten die écht goed zijn voor je huid. Want, zo luidt de overtuiging van Ecoslay; je bent wat je eet. Wat je op je huid smeert, is net zo belangrijk. Daarom gebruiken ze alleen maar ingrediënten die bewezen goed voor je zijn. En die ook nog eens een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu.
En het resultaat van al deze inspanningen mag er zijn. Inmiddels is Ecoslay uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en hebben ze talloze tevreden gebruikers.
Alle producten van Ecoslay zijn Curly Girl Methode proof. Dat betekent dat de producten vrij zijn van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën. 

Ben jij al bekend met de CG Methode

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Ecoslay zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 
We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over het bepalen van je haareigenschappen, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 
Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.
Filter
Ecoslay
Ecoslay Banana Cream - 118 ml

€ 21,95
Ecoslay
Ecoslay Banana Cream - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Cayenne Lemon Squeeze - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Chai Latte Cleanser

€ 21,95
Ecoslay
Ecoslay Chai Latte Cleanser - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Ginger and Morringa Tea

€ 24,95
Ecoslay
Ecoslay Ginger and Morringa Tea - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Jello Shot

€ 28,95
Ecoslay
Ecoslay Jello Shot - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Lemon Buttercream

€ 27,95
Ecoslay
Ecoslay Matcha Boost

€ 23,95
Ecoslay
Ecoslay Matcha Boost - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Moonshine - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Orange Marmalade - 118 ml

€ 18,95
Ecoslay
Ecoslay Orange Marmalade - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Peppermint Schnapps hair wash

€ 23,95