BeautyPro logo

BeautyPro Sheet Maskers

BeautyPro is een award winnend Brits merk.

Het merk creëert innovatieve schoonheidsproducten met natuurlijke formules met zeer effectieve ingrediënten, waaronder gebruiksvriendelijke gezichtsmaskers. Als een van de eerste in het Verenigd Koninkrijk introduceerden ze de huidverzorgende maskers: het BeautyPro Brightening Mask met Vitamine C en het BeautyPro Rejuvenating Mask met Groene thee.

Sindsdien is het assortiment gegroeid, met behandelingen voor voeten, handen en haar en een veganistische Plant Based-collectie. Er is voor iedereen een masker, ongeacht huidtype of huidprobleem. De sheet maskers zijn een makkelijke manier om de huid weer te laten stralen, daarnaast heb je even 20 minuten voor jezelf om te ontspannen.

Consumedix B.V.

De distributie van BeautyPro wordt in Nederland verzorgd door Consumedix B.V.. Consumedix levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.


Neem voor inhoudelijke vragen over contact op via sales@consumedix.com of 088-606 3800.


Lees meer over Consumedix B.V.