Filter
Taliah Waajid
Taliah Waajid Creamy Curly Co-Wash

€ 11,10
Taliah Waajid
Taliah Waajid Curl Sealer

€ 8,50
Taliah Waajid
Taliah Waajid Curly Curl Gello

€ 8,50
Taliah Waajid
Taliah Waajid Hold me Down! Gelle

€ 11,95
Taliah Waajid
Taliah Waajid The Great Detangler

€ 9,65

Taliah Waajid


Taliah Waajid is hét bewijs dat wanneer je ambitie, liefde voor krullen en natuurlijke ingrediënten combineert, er een toonaangevend merk ontstaat die voorop loopt in innovatie en ontwikkeling. Alle haarproducten van Taliah Waajid zijn CG methode vriendelijk en bevatten geen chemicaliën.

Taliah Waajid producten


Innovatieve en goed doordachte producten zijn kenmerkend voor het Taliah Waajid assortiment.  Het totale assortiment van Taliah Waajid is enorm uitgebreid. Daarom hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van haarverzorgingsproducten waar we echt in geloven en die hun werking hebben bewezen. Het assortiment bestaat onder andere uit verschillende creams en shampoos. 

Dat leeftijd geen rol hoeft te spelen bij het opstarten van een onderneming bewijst oprichtster Taliah Waajid. Op haar 14 legde ze de basis voor een imperium waar vandaag de dag meerdere bedrijven, opleidingsinstituten en salons onderdeel vanuit maken. Net als vele andere merken is het allemaal begonnen bij een zoektocht naar gezonde en natuurlijke haarproducten. Zonder agressieve chemicaliën en voorzien van natuurlijke ingrediënten die echt werken. Net als vele anderen kon Taliah Waajid de juiste producten niet vinden, dit bleek ook hét moment waarop ze de liefde voor haar eigen krullen dreigde te verliezen. 

Gelukkig zette Taliah Waajid haar frustratie om in ambitie. Ze ontwikkelde haar eigen producten en zetten in 1988 haar eigen salon in Harlem, New York, op. Ze bouwde al gauw een groot klantenbestand op en ze bleef werken aan het verbeteren van haar producten. Na een aantal tegenslagen en een verhuizing richtte ze in 1996 Black Earth Products op. De vraag naar haar producten nam verder toe en resulteerde in een sterke groei van haar imperium. 

Doel: Mensen helpen van zichzelf te houden


Vandaag de dag zijn de producten van Taliah Waajid verkrijgbaar over de hele wereld, sluit ze deals met grote partijen als Walmart uit Amerika en werkt ze samen met toonaangevende personen. Onveranderd is haar drive om goede haarverzorgingsproducten te maken en vrouwen te helpen weer van hun haar en krullen te gaan houden.