Vairus logo

Vairus COVID-19 Luchtreiniger

Vairus zuivert de lucht van bacteriën, virussen, luchtjes en schimmels d.m.v. fotokatalyse techniek. De innovatieve luchtreiniger is slim en krachtig en reinigt ruimtes tot wel 150 m2.

In tegenstelling tot traditionele luchtreinigers, zoals HEPA filters, vernietigt Vairus de vervuilers in plaats van ze alleen maar te filteren. Vairus vernietigt het coronavirus voor 99,94% in 5 minuten. Naast dat de luchtreiniger inzetbaar is tegen COVID-19, werkt hij ook bij hooikoorts en allergie klachten. Onder invloed van straling uit UV licht werkt titaniumdioxide als een katalysator en zet het zuurtsof uit water om in hydroxylradicalen. Die breken de moleculen van o.a. bacteriën en virussen af. VAIRUS kan continu (24/7) gebruikt worden, ook in aanwezigheid van mensen, omdat het een volledig onschadelijk systeem is.

Ook uniek: een zeer lange levensduur zonder onderhoud. De Vairus luchtreiniger is geschikt voor allerlei ruimtes. Bovendien is hij eenvoudig te bedienen en programmeren met de Casambi app (android en iOS). Met het mooie moderne ontwerp past hij in elk interieur. In de luchtreiniger zitten meerdere sensoren die de luchtkwaliteit meten. De volgende waardes zijn af te lezen in de app: Temperatuur, Luchtdruk, Luchtvochtigheid, CO2 (kooldioxide), TVOC (gassen) en IAQ (Indoor Air Quality).

Consumedix B.V.

De distributie van Vairus in Nederland wordt verzorgd door Consumedix B.V.. Consumedix levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.


Neem voor inhoudelijke vragen over Vairus contact op via sales@consumedix.com of 088-606 3800.


Lees meer over Consumedix B.V.