RASURA scheerzeep Sensitive navulling

€ 7,99*

Productnummer: 81050
RASURA scheerzeep Sensitive navulling
Rasura Scheerzeep Sensitive navulverpakking. De frisse Rasura Sensitive scheerzeep verzorgt en hydrateert. De zeep bevat Menthol, Eucalyptus en Aloë vera en is geschikt voor de gevoelige huid.

Rasura biedt twee varianten scheerzepen, namelijk Sensitive en Sandelwood. Sandelwood scheerzeep verzorgt, hydrateert en bevat de warme kruidige geur van Sandelwood. De zepen zijn zowel in een kant en-klaar scheerblik als in een navulverpakking verkrijgbaar. 

Inhoud: 70 gram.

Rasura heeft in samenwerking met Hans Baier diverse exclusieve scheerartikelen van hoogwaardige kwaliteit op de markt gebracht. Deze scheerkwastenfabriek, die inmiddels bijna het 100 jarig jubileum viert, staat bekend om de productie van hoogwaardige handgemaakte scheerkwasten zonder het haar te bleken of te knippen. Rasura biedt kwasten van verschillende haarkwaliteiten, verschillende kwastgroottes en handvaten gemaakt van kunststof en natuurlijke hoorn. De scheerkwasten, scheermessen, kwastenhouders, zepen en vele accessoires vormen een compleet scheerpakket voor de hedendaagse man.
Productsoort: Scheerzeep

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.