Emdee logo

Emdee maakt je weer soepel

Emdee biedt een breed assortiment van sport- en kinesiologie tapes & elastische- en verstelbare brace’s.

In samenwerking met Dr. MED, bekend om betrouwbare producten voor sporters, orthopedische artsen en specialisten, is er voor Emdee een selectie gemaakt van hoogwaardige braces. Ze bieden ondersteuning bij blessures, kneuzingen, ontstekingen in spieren en gewrichten. De Emdee braces zijn verkrijgbaar voor de enkel, patella/knie, elleboog en pols, in verschillende maten.

Emdee sporttape biedt ondersteuning en stabiliteit aan spieren en gewrichten en helpt blessures te voorkomen. Emdee kinesiologie tapes, in overleg met fysiotherapeuten ontwikkeld, helpen bij en verkleinen de kans op verrekkingen, verstuikingen en instabiliteit. Bovendien stimuleren ze de doorbloeding en zijn ze van comfortabel, ventilerend, duurzaam en watervast materiaal.

Consumedix B.V.

De distributie van Emdee in Nederland wordt verzorgd door Consumedix B.V.. Consumedix levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.


Neem voor inhoudelijke vragen over Emdee Tapes & Braces contact op via sales@consumedix.com of 088-606 3800.


Lees meer over Consumedix B.V.