Mondverzorgingsproducten

Uw tanden en kiezen zijn een kostbaar bezit. Mondverzorging is ontzettend belangrijk en u dient er dan ook dagelijks aandacht aan te besteden. Onder het verzorgen van de mond valt niet alleen tanden poetsen, maar ook mondspoeling en lippenverzorging.

Het poetsen van je tanden is ontzettend belangrijk en doet u meerdere keren op een dag. De tandpasta geeft namelijk een fris gevoel, maar u voorkomt er ook gaatjes, tandplak en andere ongemakken mee. Door uw mond te spoelen met mondwater, zorgt u ervoor dat u uw gehele mond reinigt – óók de moeilijk bereikbare plekken.

In deze categorie treft u de mondverzorgingsproducten van Curasept en Ecodenta.

Curasept biedt verschillende professionele oplossingen voor de behandeling van aandoeningen zoals tandvleesbloedingen, pijnlijke irritaties, slijmvliesletsels en frequente ontstekingen. Waaronder een range mondspoelingen en tandpasta's gebaseerd op chloorhexidine (chx) (antibacterieel en anti-plak) en ADS - Anti Discoloration System, een innovatief systeem dat het verschijnen van geelbruine vlekken op de tanden vermindert zonder smaakverlies, wat de belangrijkste bijwerking van chloorhexidine is.

Ecodenta tandpasta combineert biologisch geteelde kruiden met wetenschappelijke ontdekkingen uit de farmacie. Dit om zo de meest voorkomende mondproblemen preventief en effectief aan te pakken, zowel met als zonder fluoride. Het merk Ecodenta bestaat uit diverse productlijnen met unieke samenstellingen voor verschillende doeleinden. Expert solution, Cosmos Organic en Ecodenta Mondwater.