Filter
Bounce Curl
Bounce Curl Avocado & Rose Oil Clump and Define Cream

€ 27,95
Bounce Curl
Bounce Curl Ayurvedic Deep Conditioner

€ 31,95
Bounce Curl
Bounce Curl Curly Trial & Travel Kit

€ 37,95
Bounce Curl
Bounce Curl Enzyme Gentle Clarifying Shampoo

€ 25,95
Bounce Curl
Bounce Curl Hydra-Drench Cleansing Conditioner

€ 26,95
Bounce Curl
Bounce Curl Light Hold Creme Gel

€ 24,95
Bounce Curl
Bounce Curl Moisture Balance Leave-In Conditioner

€ 27,95
Bounce Curl
Bounce Curl Pure Silk Moisturizing Shampoo

€ 26,95
Bounce Curl
Bounce Curl Super Smooth Cream Conditioner

€ 26,95
Bounce Curl deelt al haar geheimen voor de ultieme verzorging van natuurlijke krullen. Het doel van Bounce Curl is dat iedere individu in staat is om met de juiste verzorgingsproducten haar natuurlijke krullen met liefde te omarmen. Bij CGproducten.nl hebben we gekozen voor een uitgebalanceerd assortiment Bounce Curl producten bestaande uit verschillende gel en conditioner producten.
Het ontwikkelen en formuleren van de innovatieve Bounce Curl producten is een jarenlang proces geweest. Jaren achtereen heeft de oprichtster gezocht naar de juiste verzorgingsproducten voor haar natuurlijk krullen. Toen ze deze niet kon vinden heeft ze haar achtergrond in de chemie gebruikt om te werken aan een nieuw innovatief merk; Bounce Curl. 
Vandaag de dag is dit merk uitgegroeid tot een begrip binnen de wereld van Curly Girl methode en is het assortiment uitgegroeid met verschillende conditioners, gels, leave-in conditioners, creams en shampoos. Alle producten die wij van Bounce Curl hebben opgenomen in ons assortiment zijn CG methode proof. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën.