Filter
Ecoslay
Ecoslay Cayenne Lemon Squeeze - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Chai Latte Cleanser

€ 21,95
Ecoslay
Ecoslay Chai Latte Cleanser - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Ginger and Morringa Tea

€ 24,95
Ecoslay
Ecoslay Ginger and Morringa Tea - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Lemon Buttercream

€ 27,95
Ecoslay
Ecoslay Mason Jar and Pump

€ 12,95
Ecoslay
Ecoslay Matcha Boost

€ 23,95
Ecoslay
Ecoslay Matcha Boost - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Moonshine

€ 21,95
Ecoslay
Ecoslay Moonshine - Travel Size

€ 13,95
Ecoslay
Ecoslay Peppermint Schnapps hair wash

€ 23,95
Ecoslay is een jong merk, opgericht in 2015 en sindsdien flink gegroeid. Ondanks die flinke groei van Ecoslay worden de producten nog steeds ontwikkeld aan de keukentafel van oprichtster Adria. En worden alle bestellingen vanuit haar huis verstuurd.
Duidelijk is dat de mensen achter Ecoslay een passie hebben voor haarverzorging. Die passie gebruiken ze om met Ecoslay eerlijke producten op de markt te brengen. Producten die uitsluitend biologische ingrediënten bevatten die écht goed zijn voor je huid. Want, zo luidt de overtuiging van Ecoslay; je bent wat je eet. Wat je op je huid smeert, is net zo belangrijk. Daarom gebruiken ze alleen maar ingrediënten die bewezen goed voor je zijn. En die ook nog eens een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu.
En het resultaat van al deze inspanningen mag er zijn. Inmiddels is Ecoslay uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en hebben ze talloze tevreden gebruikers.
Alle producten van Ecoslay zijn Curly Girl Methode proof. Dat betekent dat de producten vrij zijn van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën.