Implaclean logoh

Implaclean, dé tandpasta voor personen met implantaten

Implaclean® is speciaal ontwikkeld voor mensen met tandheelkundige implantaten en is essentieel voor het behoud van een goede mondhygiëne.

Implaclean met actieve zuurstof, lactoferrine en een laag gehalte aan fluoride is een nieuwe generatie tandpasta op basis van de gepatenteerde Ardox-X® technologie, die gedurende meerdere uren niet-radicale actieve zuurstof op een gecontroleerde manier vrijgeeft. Bij het gebruik van Implaclean blijven de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën. De actieve zuurstof zorgt er tevens voor dat tanden wit blijven en er na verloop van tijd geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijke tanden en de implantaat-constructies.

Hoe werkt ImplaClean?
De actieve zuurstof in ImplaClean elimineert de de vrije radicalen en infectueuze bacteriën, virussen, parasieten en microben. Daarnaast is lactoferrine, de andere actieve ingrediënt in ImplaClean, een proteïne die onder andere voorkomt in speeksel, traanvocht, slijm en moedermelk.

Consumedix B.V.

De distributie van Implaclean® in Nederland wordt verzorgd door Consumedix B.V.. Consumedix levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.


Neem voor inhoudelijke vragen over Implaclean® contact op via sales@consumedix.com of 088-606 3800.


Lees meer over Consumedix B.V.