Filter
Shea Moisture
Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Conditioner

€ 13,50*
Shea Moisture
Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Hair Masque

€ 16,95*
Shea Moisture
Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Shampoo

€ 13,50*
Shea Moisture
Shea Moisture Coconut & Hibiscus Kids 2-n-1 Shampoo & Condition

€ 13,65*
Shea Moisture
Shea Moisture Coconut & Hibiscus KIDS Curling Butter Cream

€ 13,65*
Shea Moisture
Shea Moisture Coconut & Hibiscus Kids Extra Moisturizing Detangler

€ 13,65*
Shea Moisture
Shea Moisture Frizz Free Curl Mousse

€ 12,95*
Shea Moisture
Shea Moisture Purple Rice Water Strenght & Color Masque

€ 17,95*
Shea Moisture
Shea Moisture Raw Shea Butter Deep Treatment Mask 340 gr

€ 16,95*
Shea Moisture
Shea Moisture Sugarcane Extract & Meadowfoam Seed Miracle Masque

€ 15,50*

Shea Moisture 

Het merk Shea Moisture is een echte klassieker. De haarproducten van Shea Moisture maken het beste wat haarverzorging te bieden heeft toegankelijk voor iedereen. Geniet van verschillende shea butter, mousse en shampoo producten. Haarproducten van Shea Moisture zijn vrij van sulfaat, parabenen en andere chemische middelen. 

Shea Moisture Shampoo


Het assortiment van Shea Moisture is enorm uitgebreid en is door ons met zorg samengesteld. Toch willen we daar één product uitlichten: Shea Moisture Shampoo. Eén van de meest populaire producten uit ons assortiment. De shampoos van Shea Moisture zijn sulfaatvrij en voorzien van een unieke hydraterende en voedende formule en bevorderd de gezondheid van de hoofdhuid. Naast een unieke en gegarandeerde werking is de shampoo ook voorzien van een heerlijke geur. Dit product prikkelt als jouw zintuigen.

Ambassadeurs over de hele wereld


Met een geschiedenis die ruim 100 jaar terug gaat is het niet verwonderlijk dat het merk Shea Moisture veel fans heeft. Veel van die fans zijn ambassadeurs geworden en dat zegt natuurlijk iets over de continue kwaliteit van de producten.

Het merk Shea Moisture is gebaseerd op de erfenis van Sofi Tucker. Zij verkocht in 1912 verschillende Shea producten op lokale markten in Sierra Leone. Op basis van haar nalatenschap staat nu de vierde generatie aan het roer van Shea Moisture. Alle producten zijn vier generaties lang getest op eigen mensen. Om zo de beste producten op de markt te brengen. Geen van de producten is getest op dieren.