Filter
CG Curls
Curly Hair Protein Proteïne Druppels in Luxe Koker

€ 24,95
CG Curls
Curly Hair Protein Proteïne Druppels zonder Koker

€ 20,95


Een badkamer vol met shampoo flessen en potjes, het is een bekende en veel voorkomende struggle. Zeker onder curly’s. Wanneer de conditie van je krullen regelmatig veranderd, dien je vaak af te wisselen in het gebruik van producten met- en zonder proteïne. Het resultaat? Een hele verzameling (dure) verzorgingsproducten.
Maar zou het niet makkelijk zijn als je zelf proteïne kunt toevoegen aan je verzorgingsproducten? Bij Curly Hair Protein dachten ze van wel. Met als resultaat een compleet nieuw product: Proteïne druppels.
Deze proteïne druppels worden geleverd in een flesje waarmee je zelf heel eenvoudig en gedoseerd proteïne druppels kunt toevoegen aan je verzorgingsproducten. Zo heb je altijd het juiste product in huis en je bespaard enorm op het aanschaffen van verschillende verzorgingsproducten.
De proteïne druppels van Curly Hair Protein worden geleverd in een flesje waarmee je heel eenvoudig druppel voor druppel kunt doseren. Tevens ontvang je het product in een luxe koker verpakking. Eén flesje bevat 50 ml, goed voor ongeveer 1000 druppels.