Filter
Pump Haircare
Pump Curl Activating Milk

€ 21,95*
Pump Haircare
Pump Haircare 2in1 Define & Repair Creme

€ 26,00*
Pump Haircare
Pump Haircare Curl and Grow Mask

€ 30,00*
Pump Haircare
Pump Haircare Curly Girl Conditioner

€ 24,00*
Pump Haircare
Pump Haircare Miracle Curl Oil

€ 26,00*
Pump Haircare
Pump Haircare Pump Blonde Hair Mask

€ 29,95*
Pump Haircare
Pump Haircare Pump Blonde Shampoo

€ 27,95*
Pump Haircare
Pump Haircare Soft Curl Gel

€ 21,95*
Pump Haircare
Pump Haircare Spring Back Curls Day 2

€ 23,00*
Pump Haircare
Pump Haircare Thickening Conditioner

€ 24,00*
Pump Haircare
Pump Haircare Thickening Mask

€ 29,00*
Pump Haircare
Pump Haircare Thickening Shampoo

€ 24,00*

Pump Haircare kopen


Het unieke van Pump Haircare is de gepatenteerde formule welke wordt gebruikt in alle haarproducten. Kenmerkend voor deze op planten en botanisch gebaseerde formule zijn het gebruik van organische ingrediënten van hoge kwaliteit. Zonder agressieve ingrediënten die slecht zijn voor haar en hoofdhuid. 

Het verhaal achter Pump Haircare


Het verhaal achter dit merk komt overeen met dat van veel andere merken. Het juiste product voor je haar niet kunnen vinden en van daaruit zelf producten ontwikkelen en op de markt brengen. Het verhaal achter Pump Haircare is vergelijkbaar en begint bij oprichtster Natasha Jay op 19 jarige leeftijd. 

Ze werkt als kapster in een kapsalon en na maanden onderzoek krijgt ze de diagnose endometriose. Een symptoom van deze aandoening is haarverlies. Een ramp voor een gepassioneerde kapper uit Australië. Het haar van Natasha Jay was veel dunner geworden en moest iedere dag gestyled worden. wat erg lastig bleek met erg verdunt haar. 

Ze probeerde talloze haarproducten die evenveel mooie beloftes deden: meer haargroei, dikker haar en meer volume. Maar geen enkel haarproduct kon de beloftes waarmaken. 

Vanuit deze frustratie ontstond destijds de missie die vandaag de dag nog steeds leidend is voor Pump Haircare. Een merk op de markt brengen met producten die echt werken en alle beloftes nakomen. Avonden lang zocht ze naar de juiste producten en ingrediënten. Vervolgens werkte ze een jaar lang met gespecialiseerde chemisten aan de juiste formule. Deze formule verwerkte ze vervolgens in alle producten. Zo ontstond een uitgebalanceerd assortiment haarproducten uit Australië met een plantaardige - en botanische basis. 

Haarproducten die echt werken


Vervolgende stap was het testen van de producten. Voor een kapster niet zo ingewikkeld, ze gaf het product aan al haar klanten. In de maanden daarna kreeg ze de bevestiging daar haar formule werkte. Ze zag flinke verbetering van de haarkwaliteit van haar klanten. Zowel het haar als de hoofdhuid waren sterk verbeterd. De feedback en resultaten waren verbluffend. Vanaf dat moment was duidelijk dat Pump Haircare potentie had om groot te worden. 

Tegenwoordig heeft Pump Haircare meer dan 37 unieke producten met elk een eigen gepatenteerde formule. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig onderzocht en er wordt uitsluitend gekozen voor de beste kwaliteit. Een andere belangrijke factor voor mij is het milieubewustzijn. Al verpakkingen worden gemaakt door de eerste koolstofneutrale gerecyclede kunststoffabriek in Australië en onze verpakkingsproducten zijn biologisch afbreekbaar.

Het assortiment Pump Haircare producten is met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende conditioners, gels en shampoos.