Filter
As i Am
As I Am Coconut CoWash 454 gr

€ 12,50
As i Am
As I Am Curl Clarity Shampoo

€ 13,50
As i Am
As i Am Dry & Itchy Olive & Tea Tree Oil Conditioner

€ 11,95
As i Am
As I Am Dry & Itchy Olive & Tea Tree Oil CoWash

€ 13,50
As i Am
As i Am Dry & Itchy Olive & Tea Tree Oil Shampoo

€ 11,95
As i Am
As I Am Hydration Elation

€ 17,95
As i Am
As I Am JBCO Conditioner

€ 13,95
As i Am
As I Am JBCO Leave-In Conditioner

€ 12,95
As i Am
As i Am JBCO Moisturizing Masque

€ 16,95
As i Am
As I Am JBCO Shampoo

€ 13,95
As i Am
As I Am Leave-In Conditioner

€ 12,50
As i Am
As I Am Long & Luxe GroYoghurt Leave-in Conditioner

€ 11,95
As i Am
As I Am So Much Moisture Hydration Lotion

€ 12,05


As i Am Haarproducten

Haarproducten van As i Am zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen met natuurlijk krullend haar en voorzien van de beste organische ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Alle producten van As i Am zijn CG methode vriendelijk en bevatten dus geen sulfaten, siliconen, minerale oliën en andere chemische ingrediënten. 

Bij Topgezondheidsproducten hebben we geen enkel merk in het assortiment waarbij er zoveel product onderzoek is gedaan en waarbij zoveel getest is. De haarproducten van As i Am worden ontwikkeld door Dr. Syed. Een absolute grootheid in zijn vak met publicaties in gerenommeerde vakliteratuur. Met het merk As i Am heeft hij samen met een groot team specialisten producten ontwikkeld op basis van de beste organische ingrediënten.


Sinds het ontstaan van As i Am ligt de focus op het ontwikkelen van producten die op een optimaal resultaat geven voor zowel de natuurlijke krullen als de hoofdhuid. Voor diegene die al bekend is met de CG methode weten dat een gezonde hoofdhuid de basis is voor natuurlijke krullen. Vanuit diezelfde overtuiging worden de haarproducten van As i Am ontwikkeld.