Axanova logo

Axanova maakt je weer soepel

Je voelt de sterke werking van alle Axanova producten snel na gebruik, dankzij het natuurlijke actieve systeem met essentiële oliën! De heilzame kracht van etherische oliën is door vele wetenschappelijke studies bewezen. Wanneer ze op de huid worden aangebracht, ontwikkelen ze een intens koud of warm effect, afhankelijk van de samenstelling van de ingrediënten.

Axanova is van oorsprong een Zwitsers product, met zorg ontwikkeld voor de verzorging van spieren. En uitgegroeid tot een favoriet onder sporters, fysiotherapeuten en masseurs. Alle producten worden in Zwitserland (Uetliburg) geproduceerd uit natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën, gewonnen uit verschillende delen van planten. De samenstelling zorgt voor een snelle en langdurige werking.

Alle Axanova-producten zijn zorgvuldig tot stand gekomen en uitvoerig getest voor gebruik. Axanova is geen geneesmiddel, maar een middel dat op natuurlijke wijze werkt. Alle producten zijn vetvrij en worden volledig door de huid opgenomen.

Consumedix B.V.

De distributie van Axanova wordt in Nederland verzorgd door Consumedix B.V.. Consumedix levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.


Neem voor inhoudelijke vragen over Axanova-producten contact op via sales@consumedix.com of 088-606 3800.


Lees meer over Consumedix B.V.