La Florentina logo

La Florentina

Al meer dan een eeuw produceert La Florentina luxueuze kwaliteits zepen!

Dit doen ze door gebruik te maken van de traditionele Toscaanse zeepziederij recepten en methodes. Florentina zepen worden met de grootste zorg en met de hand gemaakt. Door de speciale formule met olijfolie* is deze zeep bijzonder zacht. La Florentina zeepjes worden bereid in houten en koperen kopjes in de stad Florence, een van de meest populaire steden in Italië sinds 1894. 

La Florentina biedt u veel meer dan een zeep met vochtinbrengende eigenschappen. Er zijn ondertussen meer dan 20 geuren verkrijgbaar in verschillende afmetingen en gewichten. Tevens hebben we verschillende La FLorentina handcreme's en giftsets in het assortiment.

Consumedix B.V.

De distributie van La Florentina in Nederland wordt verzorgd door Consumedix B.V.. Consumedix levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.


Neem voor inhoudelijke vragen over La Florentina
contact op via sales@consumedix.com of 088-606 3800.


Lees meer over Consumedix B.V.