Filter
Denman
Denman D3 Styling Brush Original

€ 15,00
Denman
Denman D31 Styling Brush

€ 13,95
Denman
Denman D4 Styling Brush Cherry Blossom

Varianten van € 18,50
€ 19,95
Denman
Denman D83 Paddle Brush

€ 19,95


Op zoek naar een borstel die je helpt bij het creëren van meer krul definitie en gelijkmatig krullend haar? Bekijk dan eens de Denman Borstels. Geliefd bij alle curly’s en dat is niet voor niets. De borstels van Denman staan bekend om duurzame kwaliteit, een breed assortiment producten voor verschillende haar- en krultypen en sluiten perfect aan bij de CG methode.

Kies de juiste Denman Brush 

Het borstelen van krullen kan een hele klus zijn. Pluizen en klitten zijn aan de orde van de dag. En dan is het eindresultaat ook nog eens niet naar wens. Te stijl, te weinig krul definitie of geen natuurlijke look. Het gebruik van de juiste haarverzorgingsproducten is essentieel. Maar ook het gebruiken en kiezen van de juiste borstel is van belang voor een perfect eindresultaat.
De juiste Denman brush borstel helpt je bij het ontklitten, meer krul definitie en voorkomt pluizen en stijlen. 
Dat de borstels van Denman populair zijn onder curly’s blijkt wel uit de talloze lovende reviews van gebruikers over de hele wereld. Niet voor niets worden er maandelijks 40.000 duizend borstels gemaakt in de fabriek ik Ierland. Vanuit daar worden ze geleverd aan veelal professionele salons en gebruikers over de hele wereld. Veel gebruikers zijn enthousiast over deze borstels omdat het de totale borstel tijd per dag flink afneemt, minder klitten, duidelijke krul definitie en glanzend haar. Klinkt goed toch? Ben je overtuigd?

Advies op maat en snelle levering

Het assortiment borstels van Denman is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende types, geschikt voor verschillende haartypen.