ECODENTA Whitening Mondwater met houtskool

€ 7,49

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 37264
ECODENTA Whitening Mondwater met houtskool

ECODENTA Whitening Mondwater is een innovatief mondwater met houtskool van de eikenboom. Eikenhoutskool, zouten en natriumfluoride bevatten anti-tandplak eigenschappen en helpen het glazuur versterken. ECODENTA Whitening Mondwater bevat tevens pepermuntolie, wat een langdurig gevoel van frisheid achterlaat. Deze mondspoeling is speciaal ontwikkeld voor extra dagelijkse reiniging en het nog effectiever bleken van de tanden. Vanwege de vloeistofverdeler is dit product heel gemakkelijk te gebruiken. ECODENTA Whitening Mondwater bevat geen alcohol en conserveermiddelen.
 
  • Innovatief mondwater met houtskool
  • Beschermt effectief tegen tandplakvorming
  • Bevat pepermuntolie voor langdurige frisheid
  • Ontwikkeld voor extra dagelijkse reiniging en het bleken van tanden
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Aanbevolen gebruik
Goed schudden voor gebruik, zodat het mondwater zwart wordt. Druk de fles voorzichtig in totdat het dispenser vol is. Het mondwater kan rechtstreeks uit de dispenser worden gebruikt. Spoel na het reinigen van de tanden of een maaltijd de mond met mondwater gedurende 2 minuten. Mondwater niet doorslikken. Spoel na met water. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Bij gebruik van meerdere producten met fluoride, raadpleeg een tand(arts). Op kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. 
 * Voor het meest effectieve resultaat, wordt aangeraden om ook ECODENTA Extra Whitening tandpasta met houtskool en Teavigo™ te gebruiken.

Ingrediënten
Aqua, Sorbitol, Glycerine, Polysorbate 20, Sodium Pyrophosphate, Ethylhexylglycerin, 1,3-Propanediol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Charcoal Powder, Mentha Arvensis (Mint) Oil, Polyglycerin-10, Sodium Dehydroacetate, Sodium Saccharin, Citric Acid. Inhoud: 500 ml.
Productsoort: Mondwater

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.