Implaclean tandpasta

€ 9,95

Productnummer: 230060
Implaclean tandpasta
Implaclean® is speciaal ontwikkeld voor mensen met tandheelkundige implantaten en is essentieel voor het behoud van een goede mondhygiëne. Implaclean met actieve zuurstof, lactoferrine en een laag gehalte aan fluoride is een nieuwe generatie tandpasta op basis van de gepatenteerde Ardox-X® technologie, die gedurende meerdere uren niet-radicale actieve zuurstof op een gecontroleerde manier vrijgeeft. 

Bij het gebruik van Implaclean blijven de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën. De actieve zuurstof zorgt er tevens voor dat tanden wit blijven en er na verloop van tijd geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijke tanden en de implantaat-constructies. 

Hoe werkt Implaclean? 
 De actieve zuurstof in Implaclean elimineert de de vrije radicalen en infectueuze bacteriën, virussen, parasieten en microben. Daarnaast is lactoferrine, de andere actieve ingrediënt in Implaclean, een proteïne die onder andere voorkomt in speeksel, traanvocht, slijm en moedermelk. In combinatie met de actieve zuurstof werkt lactoferrine daardoor antiviraal, antibacterieel en antiparasitair. Implaclean heeft een neutrale pH-waarde en een laag (maar voldoende) fluorgehalte. 

Belangrijk! 
De overgangen van tandvlees naar de desbetreffende opbouw dienen goed schoon gehouden te worden. Indien deze niet goed worden verzorgd, leidt dit tot ontsteking van het tandvlees en het onderliggende kaakbot. Als het kaakbot ontstoken is, bestaat het gevaar dat de implantaten verwijderd moeten worden. Dit kan u voorkomen door deze hygiëne-instructies goed toe te passen. 

Ingrediënten 
Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Silica, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Sodium Citrate, Lactoferrin, Sodium Saccharin, Magnesium Sulfate, Sodium Methylparaben, Sodium Perborate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Fluoride (200 ppm F-), CI 42090.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.