Jeukendemuggenbulten.nl

Als het jeuken ECHT moet stoppen!

Moskinto pleister tegen jeuk, roodheid en

zwelling na een muggenbeet

Bent u gevoelig voor muggenbulten en zoekt u een middel om de jeuk en roodheid na een muggenbeet tegen te gaan? Moskinto verzacht de jeuk en voorkomt zwelling van de muggenbult.
De pleister is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen met alle huidtypes.

Het ontstaan van een muggenbult

Wanneer een mug steekt, laat het insect een beetje speeksel in de wond achter. Het speeksel zorgt voor een allergische reactie waarbij de stof histamine vrijkomt. De reactie uit zich meestal in de vorm van jeuk, roodheid en een zwelling. Het krabben als gevolg van de jeuk zorgt voor verspreiding van het gif waardoor er meer histamine vrij komt, dit veroorzaakt meer jeuk en maakt de muggenbult groter.

Moskinto voorkomt krabben

Moskinto gaat dit proces tegen wanneer deze zo snel mogelijk na de muggenbeet wordt aangebracht. De pleister brengt de huid een stukje omhoog, door dit zogenoemde liften van de bovenste huidlaag neemt de spanning van de muggenbult af en wordt de ophoping van histamine tegengegaan waardoor de jeuk vermindert. De pleister is vier tot zeven dagen bruikbaar waarna de acrylaatlijm vanzelf los laat. De lijm op de pleister is volledig huidvriendelijk; dit blijkt uit een grote groep mensen waarop het resultaat van de pleisters is getest waaronder mensen met een pleisterallergie.
De Moskinto pleister is waterbestendig en is daarom ook zeer geschikt voor kinderen. Bovendien voorkomt de pleister dat de muggenbult wordt open gekrabd en daarmee wordt ook de kans op infecties kleiner.

Bestel Moskinto in handige verpakking.